Korisničko ime Lozinka Prijava
  • BOJA:

Opšte informacije


OSNOVNI MENI

Ovde možete izabrati linkove koji su vam potrebni prilikom klađenja. Kada otvorite neki od linkova, on bude označen crvenom bojom.

REGISTRACIJA

Na stranici REGISTRACIJA upisom osobnih podataka, podataka o Star Bet računu te potvrdom da ste pročitali i da prihvaćate opšte uvete poslovanja možete kikom na dugme "KREIRANJE KORISNIKA" izvršiti registrovanje. Nakon toga šalje Vam se aktivacijski link na e-mail adresu koju ste upisali prilikom registrovanja. Klikom na dobiveni link izvršavate registrovanje do kraja, te možete da se prijavite na Star Bet stranicu.

ZABORAVILI STE LOZINKU

Ukoliko Vam se dogodi da zaboravite lozinku ili da želite da je promenite možete to uraditi klikom da dugme „Zaboravili ste lozinku“ na vrhu stranice.

Unesete Mail i kliknete na RESETUJTE LOZINKU. Kada unesete novu lozinku dobićete aktivacioni link na mail kojim možete da aktivirate nalog i da se prijavite.

RMCO KLUB

Prilikom registracije postajete član RMco Kluba. Karticu Kluba ćete dobiti u narednih 15 dana, na Vama najbližem uplatnom mestu. U Osnovnom meniju možete izabrati link RMCO KLUB i tu možete videti sve pogodnosti koje vam donosi ova LOYALITY Kartica

MOJI PROFIL

U okviru profila imate šest linkova u kojima možete videti podatke o vašim tiketima, Vaučerima, Transakcijama, Isplati, kao i o eventualnim Limitima za ograničeno klađenje. Link MOJI TIKETI vam služi za pregled svih vaših odigranih tiketa bez obzira da li ste ih uplatili na nekom od naših uplatnih mesta ili na IBET-u. Link VAUČERI vam daje pregled svih neiskorišćenih Vaučera, dok u Transakcijama možete videti vaš balans.

ISPLATA

Ukoliko želite da izvršite isplatu sa vašeg naloga potrebno je da izvršite rezervaciju tako što ćete izabrati iznos, datum i Lokaciju na kojoj preuzimate Vaš novac (Lokacija može biti bilo koje uplatno mesto RMco-a). Prilikom rezervacije dobijate KOD koji ćete reći operateru u kladionici prilikom preuzimanja novca.

DODATNE PITANJA

Ukoliko imate bilo kakvih problema možete se obratiti našoj korisničkoj podršci telefonom ili e-mailom.

+381 60 579 6666

support@rmco.rs

Ponedeljak/Petak 09 - 16 h
Subota 09 - 14 h